Behöver du hjälp med

TRANSPORT LASTNING LOSSNING LYFT GRÄVNING RÖJNING LAGERPLATS TRÄDFÄLLNING PLATTSÄTTNING HYRA CONTAINER PLOGNING SANDNING SOPNING FIXA TRÄDGÅRDEN BYGGA POOL

Lyft & Service till din tjänst!

Läs mer om varje tjänst nedan. Klicka direkt på en tjänst för att ta dig snabbt till det du vill läsa om:

Transport

Vad vill du ha transporterat?

Vi har ekipage som kör specialtransporter. Lågbyggd trailer, jumbotrailer, maskinsläp & trombonsläp  som klarar av de flesta typer av specialuppdrag. Några exempel är transport av hus, stugor, moduler, båtar, tungt, högt & brett gods mm.

Tillsammans med detta erbjuder vi också VTL-körning eller följebilskörning och då hjälper vi er med att söka eventuella dispenser då detta krävs.

På Lyft & Service har vi flera lastväxlare. Detta passar företagets vision bra då den typen av lastbil klarar många olika uppdrag och uppgifter. Användningsområdena är nästintill oändliga för lastväxlaren som kan användas vid en rad olika transporter. Genom att använda olika flak och containers utifrån det specifika behovet är lastbilen mycket anpassningsbar.

Några av våra lastväxlare har även en kran monterad, vilket gör fordonet ännu mera flexibelt och användbart. Kranbilarna kan även anpassas med t ex skopa, pallgafflar eller sk. ”sloda”.

Kort sagt, vi erbjuder lösningar på de flesta typer av transporter. Sätt oss gärna på prov!

Vill du hjälp med en transport så kontakta:

Lyft

Vad vill du ha hjälp att lyfta?

Vi löser allt när det gäller lyft. Stort som smått t ex anläggningskörning med skopa eller pallgafflar. Det finns kranar för monteringsjobb och taklyft. Våra mångsidiga kranbilar består av allt ifrån små tvåaxlade fordon till fyraxlade med kraftiga kranar för tunga och långa lyft, från 1 till 92 tonmeter!

Vi här även teleskoptruckar. Dessa är kanske vårt företags signum och mycket det man förknippar Lyft & Service med. En teleskoptruck ger dig en upphöjd arbetsplats på trånga, otillgängliga platser. Ett mångsidigt fordon med lyftkapacitet upp till 6 ton och höjder upp till 24 meter, med en mängd olika redskap tex.personkorg, vajerspel, gafflar, container, kranarm, lyftkrok mm.

Vill du hjälp med lyft så kontakta:

Entreprenad / Anläggning

Vi erbjuder mark- och anläggningsarbeten till både företag och privatpersoner.

Markarbeten, oavsett om de är stora eller små, är investeringar som ska bestå under lång tid och därför är det viktigt att tänka rätt från början och planera allt noga. Vi kan utföra både små och stora markarbeten med maskiner anpassade för uppdraget. Vi kan erbjuda totalentreprenad där vi planerar och genomför hela arbetet eller utföra vissa delar i ett markjobb. Självklart erbjuder vi allt från schakt och grävjobb till trädgårdsanläggningar, plattsättningar och parkanläggningar.

Behöver du hjälp med dina planerade markjobb, kontakta oss så får du en entreprenör med lokal förankring och god kompetens inom området.

Vill du ha hjälp eller mer information kontakta:

Service

Service kan ha olika betydelser beroende på vem man frågar. För oss betyder det att vi alltid ska försöka överträffa vår kunds förväntningar.

Vår personal är vår absolut viktigaste resurs för att kunna leverera den service som vi eftersträvar. Vi har mångsidig och flexibel personal som alla gör sitt yttersta för att arbeta lösningsorienterat och ge kunden bästa möjliga service.

Därför vill vi gärna att ni hör av er till oss även när ni behöver hjälp med andra tjänster än vad som beskrivs i de andra flikarna. Prova oss gärna.

Ordet service betyder ”en tjänst där en aktivitet eller funktion tillför värde till en mottagare”. För oss på Lyft & Service är service ett väldigt viktigt begrepp. Det är inte av en tillfällighet som vi valt att ha med det ordet i företagsnamnet!

Vill du ha hjälp eller mer information kontakta:

Våra maskiner

Teleskopslastare

Merlo roto 60.24
Merlo stel P40.17
Merlo stel P32.6

Kranbilar

Scania Palfinger PK92002SH fast bodflak
Scania HIAB XS 422E-6HIPRO med flakväxlare
Scania Palfinger PK29002 med flakväxlare
Iveco FASSI F70B.1.24 E.Dynamic med fast flak
Scania Hiab X-pro 302 flakväxlare

Lastmaskiner

L70H
L70E

Transport

Volvo FH tridem med flakväxlare EURO 6
Volvo FH 6x4 dragbil EURO 6
Volvo FH 6x2 dragbil EURO 6

Entreprenad / anläggning

Volvo ECR235EL bandgrävare 26 ton
Terex TW95 9 ton
Hjulgrävare Volvo EW160D 16 ton

Följebilar

Vägtransportledare

Containers

Från 3 till 40 m3